De ATAG i, beschikbaar in CW 4 en 5, heeft een hoog warmwaterrendement in combinatie met een uitstekend warmwatercomfort. Al 8 jaar! Het blijft nog steeds bijzonder. Met een 7,7 als testresultaat is de nieuwe ATAG i36EC als BESTE GETEST en is hiermee een waardig opvolger van de E325EC als Kampioen van Nederland 2014-2015.

Nieuwe cv-ketel als ‘Beste uit de Test’
De ATAG i36EC is de nieuwste cv-ketel in het assortiment van ATAG en is vanaf introductie al als beste cv-ketel in de Consumentenbondtest van september 2016 naar voren gekomen. Daarom mag ATAG opnieuw én al voor het achtste jaar op rij als Nederlandse cv-ketelfabrikant officieel het predicaat ‘Beste uit de Test’ voeren.

“De i36EC en zijn broertje i28EC blinken uit op het zuinig verwarmen van kraanwater”, aldus de Consumentenbond in de conclusie van hun jaarlijkse test van cv-combiketels.

Testresultaten ATAG i36EC:
8,2 “Tevredenheid, levensduur, betrouwbaarheid is zeer goed”
8,3 “Energiezuinigheid warm water is goed”
8,7 “Warm water: temperatuur en stabiliteit is goed”
8,9 “Snelheid bad vullen is goed”
7,7 “Energiezuinigheid verwarming is goed”
7,6 “Totale score comfort warm water is ruim voldoende”

De ATAG i36EC is onderdeel van de nieuwe generatie cv-ketels ATAG i, waarbij snel en veel warm water in een constante flow het belangrijkste kenmerk is. De i36EC heeft een XXL tapprofiel en geeft een output van 11,5 l/min bij 60˚C. Niet eerder zijn deze waarden gerealiseerd in een dergelijke compacte cv-ketel.

Erkenning kwaliteit
Het went nooit! Evenals in 2014-2015 zijn we enorm trots op deze erkenning. Dat dit al 8 jaar op rij het feit is én nu direct al met onze nieuwste cv-ketel, maakt ons extra trots! Dit resultaat geeft aan dat de ATAG i36EC, met de nieuwste technieken aan boord, ook garant staat voor de kwaliteit die u al jaren gewend bent van ATAG.