CV ketel huren

vele tevreden klanten gingen u al voor

CV ketel huren? Dit moet u weten

CV ketel huren is de ideale oplossing als u dagelijks wilt genieten van een warm huis en warm water en het kostenplaatje om er één te kopen voor u te groot is.

Is uw verwarmingsketel kapot of aan vervanging toe, dan kunt u bij ons een cv-ketel huren. Lees er op deze pagina alles over en vraag een offerte aan.

De voordelen van het huren van een CV-Ketel

Het huren van een CV-ketel is een verstandige en interessante optie wanneer kopen te duur is. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over een goed werkende moderne CV-installatie. Het voordeel is dat je direct duidelijk hebt over waar je de komende jaren aan toe bent qua kosten. Installatie, onderhoud en bijkomende kosten zitten namelijk in de huurprijs.

 

CV-Ketel huren inclusief installatie

Wanneer u een nieuwe CV ketel huurt is dit altijd inclusief plaatsing en installatie. De ketel wordt compleet aangesloten door de specialisten van Wagaservice. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe CV-toestel wordt geplaatst.

CV-Ketel huren inclusief onderhoud

Als u ervoor kiest om een CV-ketel te huren via Waga Service, dan zit naast installatie ook het onderhoud in de prijs inbegrepen. Dat wil zeggen dat onze monteurs jaarlijks langskomen voor periodiek onderhoud. Daarnaast hebben wij een 24/7 storingsservice en betaalt u een voorrij kosten. 

Kosten cv-ketel huren

De kosten voor het huren van een CV-ketel varieren sterk afhankelijk van uw situatie. Een simpele ketel voor een klein huishouden is vanzelfsprekend lager in kosten per maand dan een krachtigere ketel voor een groter huishouden. Daarnaast is de mate van de gewenste comfortklasse ook een factor is de kosten voor het huren van een nieuwe cv ketel. Wilt u graag vrijblijvend advies of een offerte ontvangen voor de kosten van het huren van een nieuwe ketel. Neem dan direct contact met ons op. 

Advies bij het huren van een cv-ketel

De experts van WAGA service zijn u graag van dienst met advies over de keuze van een centrale verwarmingsketel. De juiste capaciteit kan worden bepaald aan de hand van diverse factoren zoals het type huis, het aantal mensen dat in het huis woont en het wensenpakket. Uiteraard nemen we ook het beschikbare budget mee in ons advies.

Voor een gedegen advies en offerte hoeven we niet eens bij u thuis te komen. Aan de hand van een aantal foto’s en uw wensen kunnen wij op afstand bepalen welke ketel het beste past bij uw situatie. 

Foto’s maken van uw installatie

Om een inschatting te maken van een CV-ketel installatie is het vaak niet nodig om hiervoor bij u thuis langs te komen. Op basis van 5 foto’s kunnen wij een goede inschatting maken. Hierbij is het belangrijk dat de foto’s scherp zijn, van een afstandje worden genomen en een totaal beeld geven van de huidige installatie.

Hierbij willen we onder andere foto’s zien van:

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil u meer informatie over onze tarieven, merken of werkwijze, of wil u direct een offerte ontvangen? Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel voor direct contact. 

Velden met een * zijn verplichte velden.

Direct contact?

Onze experts staan u graag te woord voor al uw vragen of advies.

Call Now ButtonNeem direct contact op