CV Ketel kopen

vele tevreden klanten gingen u al voor

CV ketel kopen? Dit moet u weten

Bent u van plan om een nieuwe CV-ketel te kopen omdat uw huidige ketel zijn beste tijd heeft gehad? Of duurt het heel lang voordat u warm water kunt gebruiken? Een nieuwe cv-ketel kopen is niet iets wat u vaak doet. Een ketel gaat namelijk vaak 15 jaar mee. Dit is goed om in gedachte te houden wanneer u nieuwe ketel wil aanschaffen. Het maken van de juiste keuzes is daarom erg belangrijk.

CV ketel huren is de ideale oplossing als u dagelijks wilt genieten van een warm huis en warm water en het kostenplaatje om er één te kopen voor u te groot is.

Indien u eerst wat meer algemene informatie over CV-ketels wil, dan verwijzen we u door naar onze pagina CV-ketels. Daar vindt u alles wat u moet weten over CV-ketels, voordat u er één gaat kopen.

De voordelen van het kopen van een CV-Ketel

Wat zijn de voordelen van het kopen van een cv-ketel? En welke cv-ketel is het beste? Het aanschaffen van een nieuwe verwarmingsinstallatie is geen makkelijke keuze. Het aanbod is groot en de aanschaf is niet goedkoop. Wanneer het mogelijk is raden wij aan om een ketel te kopen. De koop is een investering maar op de lange termijn bent u goedkoper uit. Uiteindelijk heeft u met de kopen dus een financieel voordeel.

CV-ketel kopen inclusief installatie

Wanneer u een nieuwe CV-ketel koopt is dit altijd inclusief installatie. Het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen en rookgasafvoer (schoorsteen) worden – indien nodig – aangepast en het nieuwe cv-toestel wordt geplaatst. De gasleiding wordt zorgvuldig gecontroleerd en het toestel wordt volgens de fabrieksspecificaties afgeregeld.

CV-Ketel kopen inclusief onderhoud

Als u ervoor kiest om een CV-ketel te kopen via Waga Service, dan zit in tegenstelling tot huren het onderhoud niet in de prijs inbegrepen. Wel kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. U geniet dan van alle voordelen die je hebt als klant van Waga. Meer informatie over onderhoud en onderhoudscontracten van CV-installaties vindt u op onze pagina onderhoud

Kosten CV-ketel kopen

De kosten voor een CV ketel los kopen liggen gemiddeld 900-1500 euro. Deze kosten zijn afhankelijk van het type ketel, het aantal kW en welke comfortklasse de ketel heeft. Naast de kosten voor het kopen van een nieuwe ketel, moet u ook rekening houden met de kosten voor installatie en eventuele bijkomende kosten. Denk hierbij aan het verleggen of verlengen van leidingen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze ketels en onze tarieven? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We kunnen u ook erg gemakkelijk op afstand adviseren met behulp van foto’s van uw huidige installatie. Meer info hierover vindt u hieronder. 

Advies bij het huren van een cv-ketel

Onze installateurs zijn u graag van dienst met advies over de keuze van een centrale verwarmingsketel. Uiteraard nemen we uw wensen en het beschikbare budget mee in ons advies. Voor advies kunt u een afspraak maken met onze monteur. Deze komt dan langs om de situatie in te schatten en stelt een vrijblijvende offerte op. Wij geven ook advies per mail. Aan de hand van enkele foto’s van uw huidige situatie kunnen wij de situatie goed inschatten en op basis daarvan tot een passende offerte komen.

Foto’s maken van uw installatie

Om een inschatting te maken van een CV-ketel installatie is het vaak niet nodig om hiervoor bij u thuis langs te komen. Op basis van 5 foto’s kunnen wij een goede inschatting maken. Hierbij is het belangrijk dat de foto’s scherp zijn, van een afstandje worden genomen en een totaal beeld geven van de huidige installatie.

Hierbij willen we onder andere foto’s zien van:

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil u meer informatie over onze tarieven, merken of werkwijze, of wil u direct een offerte ontvangen? Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel voor direct contact. 

Velden met een * zijn verplichte velden.

Direct contact?

Onze experts staan u graag te woord voor al uw vragen of advies.

Call Now ButtonNeem direct contact op